4.5
4,5/5

Werkplaats

Als allround en universeel garagebedrijf is CarXpert van der Marel bekend met alle merken en typen auto’s. Je kunt dus met elke auto bij onze werkplaats terecht, welk onderdeel er ook nodig is. Altijd met behoud van fabrieksgarantie.

Leenauto
CarXpert van der Marel biedt je, indien beschikbaar, een leenauto tijdens het onderhoud van je auto. Vraag ons naar de voorwaarden of mogelijkheden aan onze balie.

Specialismen

CarXpert van der Marel staat voor je klaar. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

Accu-controle
Start jouw auto niet goed meer? Kom langs voor een controle van je accu.

Aircoservice
De airco in jouw auto kun je bij ons laten nakijken, onderhouden en/of repareren. Wij hebben de juiste apparatuur in huis voor complete aircoservice

APK
Tijd voor de APK? Onze keurmeesters doen de APK volgens de voorschriften van het RDW.

Plan een afspraak

en ga weer veilig op weg

Maak een afspraak

Bandenservice
Voor autobanden ben je bij CarXpert van der Marel ook aan het juiste adres. Wij hebben een ruime voorraad topmerk banden voor diverse merken auto’s. Daarnaast hebben wij de juiste apparatuur om ze te monteren, balanceren en uitlijnen. Bestel in onze webshop.

Diagnose
Brandt er een waarschuwingslampje of zie je een storingsmelding? Neem contact met ons op voor een snelle diagnose. Dan verhelpen wij het defect of de storing voor je. Heb je een nieuwere auto? Ook de modernste computertechnologie in de nieuwste auto’s is geen probleem. Met uiterst moderne uitleesapparatuur kunnen wij alle problemen oplossen.

Onderhoud
Wij voeren onderhoud uit aan elk merk auto met behoud van fabrieksgarantie. Je kunt bij ons terecht voor een kleine en grote beurt. Laat je een grote beurt en een APK tegelijkertijd uitvoeren, dan is de APK gratis.

Occasions
Wij verkopen occasions van verschillende merken. Bekijk onze online showroom.

Pechhulpservice
Bij ons kun je heel voordelig en soms zelfs gratis MobiliteitService afsluiten. Zo ben je 24/7 verzekerd van pechhulpservice en vervangend vervoer in 44 landen in Europa. En ben je snel weer onderweg.

Remmen
Rijd nooit door met slecht werkende remmen. Dit is onveilig en zorgt voor hoge reparatiekosten. Zorg daarom dat je tijdig je remmen laat controleren, zodat het remsysteem geen aanvullende schade veroorzaakt.

Reparatie
Wij repareren jouw auto vakkundig en met behoud van fabrieksgarantie. Daarbij maken we uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten van originele kwaliteit.

Ruitherstel
Heb je ruitschade? Wij repareren de schade vakkundig voor je. Indien de ruit niet te repareren is, vervangen we de beschadigde ruit in overleg met jou.

Schadeherstel
Heb je schade aan je auto? CarXpert van der Marel helpt en adviseert je graag. Wij verzorgen een professionele inspectie en schadeherstel aan je auto.

Track & trace systemen
CarXpert van der Marel biedt een breed assortiment beveiligingsproducten. Deze variëren van track & trace systemen voor de beveiliging van mobiele objecten tot kilometeradministratie en complete Fleet management systemen.

Transmissie spoelen
Het is belangrijk de automatische versnellingsbak van je auto regelmatig een goede servicebeurt te geven door de bak te spoelen, het filter te vervangen en de olie te verversen.

Transport
Heb je transport nodig, bijvoorbeeld voor reparatie bij pech? Wij bieden transportservice. Vraag ons naar de voorwaarden.

Uitlijnen
Wanneer je auto tijdens het rijden naar een bepaalde kant trekt of er werkzaamheden zijn verricht aan de besturing van je auto, is het essentieel om je auto opnieuw te laten uitlijnen. Wij helpen je graag.

Zomer- en wintercheck
Het hele jaar door onbezorgd en veilig de weg op? Tijdens de zomer- en wintercheck controleren wij jouw auto op de belangrijkste punten.