4.5
4,5/5

Diensten

Naast onderhoud, reparatie en APK biedt CarXpert van der Marel diverse diensten aan. Diensten waarbij hoogwaardige service en kwaliteit voorop staan.

Bandenwebshop
Ook voor banden en velgen ben je bij CarXpert van der Marel aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan all-seasons, zomer- en winterbanden en velgen. Via onze bandenwebshop bestel je eenvoudig de gewenste banden en velgen.

DSG Service Dealer
Bij CarXpert van der Marel in Naarden kun je terecht voor je DSG problemen: wij zijn DSG Service Dealer. Ook bieden wij service in DSG reparatie, onderhoud en voeren wij diagnoses uit aan de DSG versnellingsbakken en de DSG automaten.

Leenauto
Wij bieden je, indien beschikbaar, een leenauto tijdens het onderhoud van uw auto. Vraag ons naar de voorwaarden of mogelijkheden aan onze balie.

Pechhulpservice
Bij ons kun je heel voordelig en soms zelfs gratis MobiliteitService afsluiten. Zo ben je 24/7 verzekerd van pechhulpservice en vervangend vervoer in 44 landen in Europa. En ben je snel weer onderweg.

Tankstation
Aansluitend aan onze werkplaats en shop bevindt zich een Shell tankstation.
Hier kun je 24 uur per dag tanken.

Track & trace
CarXpert van der Marel biedt een breed assortiment beveiligingsproducten. Deze variƫren van track & trace systemen voor de beveiliging van mobiele objecten tot kilometeradministratie en complete fleet managementsystemen.

Meer weten?

neem dan contact op

Contact